Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Prøv jernsæt i 30 dage

nov.
4

5 Black Week-favoriter

Det är mängder av grymma erbjudanden i omlopp under Dormys Black Week. Men här kommer fem produkter vi tycker att du borde kika lite extra på i veckan.

1. TaylorMade Spider Tour Black

En modell vi såg världsstjärnan Dustin Johnson använda sig av när han var rankad nummer 1 i världen – och puttern sitter fortfarande stadigt i hans bag. En sådan här klassputter byter man inte ut i första taget helt enkelt. Även om du inte är Dustin Johnson kan du åtminstone unna dig en likadan putter, det är du värd. Speciellt när det vankas fyndläge under Black Week!

Pris: 1699 kronor

Nedsatt 37% från 3499 kronor

2. Clicgear 4.0

En robust vagn som är omåttligt populär. Clicgear 4.0 rullar lika stabilt som en stridsvagn över både fairway och ruff (om du mot förmodan skulle råka hamna där någon gång). Vagnen är smidig att fälla upp och ned och dessutom ingår både paraplyhållare och dryckhållare direkt från start.

Pris: 2799 kronor

Nedsatt 30% från 3999 kronor

3. Garmin Approach S60

Garmin är högst upp på tronen för golfkockor, det är fakta. I tuff konkurrens så säger det mycket om hur bra Garmins klockor är. S60 är en modell som har alla nödvändiga funktioner för golfbanan så som avstånd, greenvy och digitalt scorekort. Att klockan även är utrustad med flertalet funktionaliteter som gör den användbar även utanför golfbanan är en stor fördel. Den här snygga klockan kan du bära dygnet runt.

Pris: 2699 kronor

Nedsatt 37% från 4299 kronor

4. Open Mini 1000 Rangefinder

En av marknadens absolut minsta kikare. Den väger bara 121 gram, mindre än ett normalstort äpple alltså. Att en kikare kan vara så liten och ändå så fullpackad med teknologi är imponerade. Kikaren mäter avstånd upp till 1000 meter, har både pinseeker och slopefunktion samt en inbyggd magnet så du kan fästa kikaren på golfbilen. Ja, Open Mini 1000 är så gott som komplett.

Pris: 1499 kronor

Nedsatt 50% från 2999 kronor

5. Dormy HT Resefodral

Vi kan alla enas om att det är extremt roligt att åka utomlands och spela golf på varmare breddgrader. Med det här resefodralets hard top-konstruktion så garanterar vi att dina klubbor får bästa tänkbara skydd under resans gång. I den hårda toppen kan du sen enkelt vika i den mjuka delen av resefodralet så att det tar minimalt med plats när du inte använder det.

Pris: 1299 kronor

Nedsatt 28% från 1799 kronor

Johan Blom