Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Prøv jernsæt i 30 dage

jun.
3

Årets hetaste putters

Golfsäsongen 2021 är igång och greenerna blir allt grönare på landets golfbanor. Det är nu dags att spana in årets putters och vem vet, kanske är det någon av dessa modeller kommer hjälpa just dig till fler sänkta puttar. Det har släppts allt från gamla klassiker till högst moderna sammanslagningar. Häng med nu när vi på Dormy listar tio av årets hetaste puttermodeller.


Scotty Cameron Phantom X 5.5 

Du kan nu putta likt Justin Thomas ute på greenerna, eller ja nästan i alla fall. Den uppdaterade versionen av Phantom X 5.5 från Scotty Cameron har inspirerats av Justins trotjänare. Det solida klubbhuvudet i 303 rostfritt stål med en aluminiumplatta under sulan är nu fäst i skaftet med slant neck som gör att du får en tåhängd malletputter. Den uppdaterade siktlinjen på toppen gör att du enkelt siktar in dig på greenen.  '

Längd: 33”, 34” och 35”

Höger/vänster: Höger och vänster 

Pris: 4 499 kr  


Taylormade Spider EX  

Spider-putters har länge skådats på tävlingar världen över och hos oss vardagliga golfare. Men nu har Spider-familjen fått ytterligare en medlem, Spider EX. Taylormade har skapat en kompakt och stabil design som fokuserar på känsla. Inserten är tillverkad i uretan och aluminium för att öka känslan i bollträffen. Även skaftet har uppdaterats genom att man har skalat av det långt ner vilket ger en förhöjd känsla genom din puttrörelse.  

Längd: 34” och 35” 

Höger/vänster: Höger och vänster

Pris: 3 499 kr  


Odyssey Ten 2-Ball Triple Track 

Kombinera tre stycken idéer och se vad som händer, kanske inte det lättaste, men denna putter från Odyssey är något extra. Du får formen och egenskaperna från den väldigt förlåtande puttern Odyssey Ten. Du får den klassiska sikthjälps teknologin från 2-ball puttern. Och till sist så får du även de tre linjerna på toppen från Triple Track-teknologin. Detta är en putter som är väldigt stabil och ger dig all hjälp som kan tänkas för att sikta rätt. Går det ens att missa med den?  

Längd: 34”

Höger/vänster: Höger och vänster

Pris: 3 499 kr  


Odyssey White Hot OG Seven Stroke Lab 

Den är tillbaka! Det är 20 år sedan Odyssey introducerade sin klassiska White Hot insert som än idag spelas av många proffsgolfare. Det precisionsfrästa klubbhuvud i en silver-PHD finish påminner om när den först släpptes, men med ett uppdaterat utseende. Känslan i träffytan är densamma som första gången den visades. Men för att inte tumma på något kan du få puttern med det moderna Stroke Lab-skaftet som gör det möjligt att ha en mer konsekvent puttrörelse.  

Längd: 34” 

Höger/vänster: Höger och vänster

Pris: 2 799 kr  


Cleveland Huntington Beach Soft Premier #4 

Konstruerad för att göra din puttning konsekvent i alla aspekter. Huntington Beach Soft Premier #4 har en precisionsfräst träffyta med diamantmönster som levererar konsekvent kontakt och fin känsla. Med Speed Optimized Face-teknologin ökas stabiliteten i puttern vid träffar utanför mitten, vilket leder till optimal längdkontroll. Det mörka klubbhuvudet och skaftet gör att reflektioner minskas så du kan fullt fokusera på att slå putten.  

Längd: 34”

Höger/vänster: Höger

Pris: 1 599 kr  


Mizuno Craft #4 

Det japanska smidet fortsätter inom Mizunos putterserie Craft. Denna smideskunskap har skapat ett precisionsfräst putterhuvud i 1025 kolstål som levererar en mjuk känsla i bollträffen. Craft #4-puttern har en större profil än klassiska bladputters vilket ökar de förlåtande egenskaperna. Med det tillhörande vikt-kittet kan du finjustera putterns viktning för att passa ditt tycke med precision. Även denna modell kommer i tre olika färger.  

Längd: 34”

Höger/vänster: Höger

Pris: 2 799 kr  


Ping 2021 Anser 2  

Den tidlösa designen fortsätter att leverera. Ping Anser 2 har uppdaterats med önskemål från Pings tourspelare. Multimaterial konstruktionen i en svart finish levererar konsekventa resultat även vid sämre träffar. Den uppdaterade träffytan med grundare skåror har ett mjukare yttre lager och hårdare inre för att ge en fin känsla i bollträffen. Kanske är detta lösningen för fler en-puttar? 

Längd: 34”

Höger/vänster: Höger

Pris: 2 999 kr  


Wilson Infinite Buckingham  

Infinite-putterserien från Wilson har nu utökats och det är med en stabil malletputter som kommer ge bra rull, även vid sämre genomförda puttar. Buckingham-puttern har fått sitt namn får Wilsons hemstad Chicago likt de andra modellerna. Denna putter med dubbelfräst träffyta ger din en mjuk känsla och bra bollkontakt vilket kan hjälpa dig att sänka fler puttar. Den mörka finishen är framtagen för att minska reflektioner under de soliga sommardagarna.  

Längd: 33” och 34”

Höger/vänster: Höger och vänster

Pris: 1 299 kr 


Cobra King Agera  

Vissa kanske trodde att 3D-printade putters var en fluga, men det kan vi säga var helt fel. För nu har Cobra släppt sin första putterserie på länge och det är just 3D-utskriften som är i fokus. Cobra King Agera har en komplex multimaterialkonstruktion och är en stor malletputter som ger dig optimal stabilitet när du puttar. Träffytan är framtagen tillsammans med Sik Golf och har olika loft på olika nivåer för att du ska få en så konsekvent rull på bollen som möjligt.  

Längd: 34”, 35” och 41”

Höger/Vänster: höger och vänster

Pris: 3 499 kr 


Ping 2021 Tyne 4

Här har vi Pings flaggskepp för säsongen. En putter som är fullproppad med förlåtande egenskaper för att du ska kunna prestera så stabilt som möjligt på green. Träffytan är tillverkad i två lager, ett mjukt yttre lager och ett något fastare lager inför det, detta ger dig optimal längdkänsla och kontroll från alla avstånd. Fin och mjuk känsla när du puttar med den, det är nästan synd att du kommer sänka så mycket puttar för den är så behaglig att man riktigt längtar till nästa gång man får använda den.

Längd: 34”

Höger/vänster: Höger och vänster.

Pris: 2 999 kr

Johan Blom