Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Prøv jernsæt i 30 dage

jul.
2

Här är vår testcenterpersonal

Dormy Barkarby

Herrestavägen 26, Järfälla


BJÖRN-HUGO APELQVIST

Björn-Hugos styrkor är kreativitet, kunskap och fokus. Det bästa med att göra fittings tycker han är att lösa problem för spelaren och göra deras golf roligare. 

Handicap: 8

Medlem: Mälarö Skytteholm GK

Favoritbana: Bro Hof Stadium Course


OSKAR NORBERG

Som utprovare är Oskar lugn och sansad. Han är bra på att göra fittingen till en rolig upplevelse. Han tycker att det roligaste med fittings är att göra det lilla extra och hitta wow-känslan. En riktigt nöjd kund är den bästa känslan som finns!

Handicap: 1.2

Medlem: Arlandastad Golf

Favoritbana: Hills GC


DANIEL RUNSTEN-MELANDER

Daniels starkaste egenskap som utprovare är att han är positiv och avslappnad. Han tror också starkt på att man alltid kan få ut något av en fitting oavsett dagsform och resultat. Det roligaste är att träffa människor och när pusslet av siffror och värden går ihop med den klubba som känns bäst. 

Handicap: +1.9 

Medlem: Stockholms GK

Favoritbana: Teeth of The Dog, Dominikanska Republiken


AXEL BLADH

Det som gör Axel till en bra utprovare är främst hans erfarenhet, höga produktkunskap och passion till sporten. Han tycker själv att det roligaste är att få jobba med sin hobby och ta fram klubbor som golfare kan spela bättre med.  

Handicap: 0 

Medlem: Mälarö Skytteholm GK

Favoritbana: Kingsbarns, St. Andrews, Skottland

Dormy Kungens Kurva

Tangentvägen 2, Stockholm


ROBIN JAKOBSEN

Robins karriär inom fittings började i Kanada för över tio år sedan. För ett par år sedan blev han omnämnd som Mr. Custom Fitting i Dormy Magasin. Hans största styrkor är hans långa erfarenhet, stora tålamod och ärlighet. Enligt honom är det roligaste att man får träffa många trevliga golfare med olika handicap och erfarenhet. Dagarna blir aldrig tråkiga, speciellt när man får höra någon rolig historia eller anekdot. Handicap: 9.1

Medlem: Hammarby Golfklubb

Favoritbana: Halmstad GK, Norra banan


EDDIE HOLMBERG

Erfarenheten är Eddies stora styrka som utprovare. Det roligaste med att göra fittings tycker han är när kunden inser vilken skillnad anpassade, nya klubbor kan göra. 

Handicap: 5

Medlem: Fullerö GK

Favoritbana: Carne Golf Links, Irland


LINUS SANDIN

Linus kollar inte bara på siffror utan även mycket på helheten och ser till att kunden blir nöjd och glad med sina nya utprovade klubbor. Enligt honom är roligaste med fittings är att träffa nya människor med olika svingar och hjälpa dem att bli bättre golfspelare med hjälp av rätt utrustning. 

Handicap: 3.9

Medlem: Salems GK

Favoritbana: Black Mountain Golf Club, Hua Hin, Thailand


NIKLAS AGILD

Niklas tycker att det är väldigt givande att hjälpa kunder att spela bättre golf.
– Det ger en riktig kick när man ser vilken skillnad ett par nya, skräddarsydda klubbor kan göra både gällande längd och precision, säger han. 
Hans styrkor är att han är lyhörd och flexibel. Han gör alltid allt han kan för att kunden ska gå därifrån och känna att man har fått vad man förväntat sig och lite till. 

Handicap:2.6

Medlem: Arninge GK

Favoritbana:Ullna G&CC

Dormy Bäckebol

Importgatan 28, Göteborg


TOBY HALLEL

Tobys största styrka är erfarenheten. Han har själv spelat i snart 50 år och har därför en enorm förståelse för alla åldersgrupper. Han vet hur en bra baguppsättning ska se ut och han är bra på att snabbt komma på den perfekta lösningen för varje kund. Det roligaste anser han är att skapa ett optimalt slagresult tillsammans med kunden, så att han eller hon sedan ska kunna ha roligt på banan och som följd sänka sitt handicap. Och såklart att efteråt få höra att kunden uppskattat sin fitting. 

Handicap: 2.3

Medlem: World of Golf, Allians

Favoritbana: Visby GK


VIKTOR LÖVETOFT

Viktor har en bakgrund som assisterande golftränare vilket han tycker hjälper honom mycket i hur han bygger klubban till kunden. Utöver det är han bra på att lyssna och förstå vad kunden behöver. Det roligaste är att se kunden få en aha-upplevelse när de får precis rätt utrustning i händerna. 

Handicap: 4 (tidigare scratch)

Medlem: Vallda G&CC

Favoritbana: Hovås GK i Sverige och Old Head, Irland


JONATHAN LÖÖF

Likt Viktor tycker Jonathan att Aha-upplevelsen är grejen – att få träffa alla förväntansfulla golfare och när personen kan beskriva känslan för de olika modellerna. Hans storas styrka är att göra fittingen rolig, han kan skämta och ha kul under 45 minuter utan att tappa fokus på målet.

Handicap: 1.8

Medlem: Burviks GK

Favoritbana: Ullna G&CC


ANTON KRONHOLM

Antons är bra på att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara varför vissa skaft och klubbhuvuden passar för just den kund han har framför sig. Det roligaste är när kunderna kommer in senare och berättar hur nöjda de är och vill prova ut andra delar av bagen. 

Hancicap: 9 

Medlem: Borås GK

Favoritbana: Grönhögen GK


JONAS RYDQVIST

Jonas stora styrka som utprovare är att han kan hur fysiken och teorin bakom golfen och svingen går ihop. Det gör det enklare att hitta en klubba som passar. Enligt honom är det roligaste att ändra småsaker, några grader hit eller dit, och se hur det gör en stor skillnad. Dessutom att veta att man har bidragit till en bättre golfupplevelse. 

Handicap: +0.5

Medlem: Lysegården GK

Favoritbana: Cape Fear National, North Carolina

Dormy World of Golf

Klubbvägen 20, Göteborg


CHRISTOFFER VALLENTHIN

Christoffer är bra på att skapa en avslappnad stämning och få kunden att känna sig trygg under sina fittings. Samt att presentera komplicerad information på ett pedagogiskt sätt. 
Det roligaste är enligt honom att förändra en kunds golfspel till det bättre genom rätt utrustning för den individuella golfspelaren.

Handicap: 7 Medlem: Vallda G&CC Favoritbana: Vasatorp TC


DANIEL HANSSON

Daniels stora styrka är erfarenheten. Det är 13 år sedan han började göra fittings. Det roligaste är att lyckas hjälpa kunder som inte tror att de kan bli hjälpta. 

Handicap: +3 Medlem: Chalmers GK Facebook: Golf Santander, Madrid, Spanien


FABIAN JERNDAHL

Det roligaste med fittings är att få förtroendet att hjälpa alla typer av golfare, att få utbilda och underlätta i deras spel ute på banan. Fabians styrkor ligger i att lyssna och hans förmåga att känna in den individuella golfarens behov. 

Handicap: 4.4 Medlem: Vallda G&CC Favoritbana: Bro Hof Stadum Course

Dormy Malmö

Nornegatan 6, Malmö


NICKLAS HOLMANDER

Nicklas bästa egenskaper i testcentret är hans mångåriga kunskap från sitt eget spel och om produkternas skillnader och egenskaper. Men även hans tålamod och lugn för att få människor att känna sig trygga i studion. Det bästa med att göra fittings är mötet med människor, nya som gamla inom golfen. Och att hjälpa dem hitta rätt utrustning och förbättra sitt golfspel och/eller sin golfupplevelse.

Handicap: +3.2

Medlem: PGA Sweden National

Favoritbana: Ullna G&CC


KRISTOFER NESLING

Enligt Kristofer är det roligaste med att göra fittings när kunder kommer tillbaka och berättar hur bra deras nya klubbor är. Som utprovare är han bra på att lyssna på vad kunden säger och läsa mellan raderna efter vad han eller hon behöver – även när de inte vet det själva. 

Handicap: 0

Medlem: PGA Sweden National

Favoritbana: Barsebäck G&CC


MARTIN CELANDER

Det som gör Martin till en bra utprovare är bland annat bra kommunikation, stor kunskap och det faktum att han är en riktig golfnörd. Enligt honom är det roligaste utmaningen att hitta rätt i djungeln av golfklubbor och att se när kunderna blir riktigt nöjda – och går från fittingen med ett leende. 

Handicap: 1

Medlem: Bokskogens GK

Favoritbana: Elisefarm GC


LINUS PETTERSSON

Linus har hittat en bra balans för att undervisa kunden, snarare än att ”läxa upp”. Det roligaste är att hjälpa kunder som lyssnar och litar på en. De som har ett lägre handicap är ofta roligare. Men när man får stora resultat på de utprovade klubborna jämfört med de gamla är det som allra roligast, oberoende av handicap. 

Handicap: 1.2

Medlem: PGA Sweden National

Favoritbana: Barsebävk G&CC

WILLIAM KIRCHHOFF

Möjligheten att göra riktig skillnad till det bättre för golfare är vad William tycker är roligast med att göra fittings. Hans mål är alltid att försöka skapa en lättsam stämning där kunden kan känna sig bekväm och släppa nervositeten. Sedan använda sin kunskap och erfarenhet för att lyckas hjälpa kunden mot ett bättre och roligare spel ute på banan.

Handicap: +1.5

Medlem: PGA Sweden National

Favoritbana: Barsebäck G&CC

Dormy Örebro

Salamandervägen 29, Örebro


FELIX SJÖBLOM

Felix tycker att det roligaste är när en kund lämnar studion och allt bara känns helt rätt. Gällande hans styrkor säger han såhär: – Jag har fått berättat för mig att jag är pedagogisk, vilket förhoppningsvis gör att kunden kommer ut med både nya klubbor och ny kunskap. 

Handicap: 3.6

Medlem: Rättvik GK

Favoritbana: Rättvik GK


MAX ERIKSSON

Max stora styrka som utprovare är hans breda kunskap som kan vara till hjälp både för den erfarna golfaren som för nybörjaren. Det bästa med att göra fittings är nöjda kunder som kommer tillbaka och berättar om hur bra de nya klubborna fungerar. 

Handicap: 0

Medlem: Lanna Lodge Golfresort

Favoritbana: Golf de la Boulie, Paris


MAGNUS MYHR

Fingertoppskänsla! Det är Magnus stora styrka. Han ser till att lägga sig på samma nivå som den som testar klubbor och anpassar utprovningen efter det. Det han anser är det roligaste med fittings är det personliga mötet med kunden – en trevlig stund i studion där man tillsammans med kunden navigerar sig genom utrustningsdjungeln.

Handicap: 1.2

Medlem: Örebro City G&CC

Favoritbana: Svårt! Jag måste nog svara Hudiksvalls GK ändå, där mår man alltid bra.


PEDER JOHANSSON

Peder har en bra blick för vad kunden behöver. Enligt honom är det bästa när kunden får en wow-upplevelse och rätt produkter i sin hand. 

Handicap: 0.4

Medlem: Kalskoga GK

Favoritkbana: Royal County Down Golf Club, Nordirland

Dormy Jönköping

Solåsvägen 22, Jönköping


WILLIAM DRAGÉUS

William är testcenteransvarig i Jönköpingsbutiken. Hans största styrkor som utprovare är givetvis bra kunskap kring klubbor och trackman, men även en stor lyhördhet. Oavsett nivå på golfare är det viktigt att lyssna och anpassa. Enligt William är det roligaste med fittings att se till att kunden får rätt förutsättningar för att få en så bra golfupplevelse som möjligt.

Handicap: +2.5

Medlem: Jönköpings GK

Favoritbanan: Ljunghusens GK


HAMPUS FLODIN

Hampus vill skapa en wow-känsla hos kunderna. Roligast med att göra fittings är att hjälpa kunder att skapa en riktig skillnad. Hans bästa egenskap som utprovare är att han är närvarande och lyssnar in vad kunderna vill och vad de har för mål med sin golf. Han är bra på att anpassa sig till olika typer av golfare. 

Handicap: 2

Medlem: Gränna GK

Favoritbana: Barsebäck G&CC


CHRISTIAN BJARNBÄCK

Christians stora styrka som utprovare är blicken. – Jag tycker att jag har en bra blick för vad som funkar bra även utan trackman, säger han. Det bästa med att göra fittings är att hjälpa kunderna att bli så bra som möjligt med hjälp av anpassad utrustning.  Handicap: 3.5

Medlem: Eksjö Gk

Favoritbana: Halmstad, Norra banan

Dormy Norrköping

Kromgatan 2, Norrköping


HUGO SKILLBORG

Hugo tycker att det roligaste med att göra fittings är att få vara en del av kundens utveckling inom golfen och att ge kunden rätt förutsättningar för att få ut det absolut bästa av sin golf. Hans bästa egenskaper är att han är extremt insatt i alla typer av klubbor och teknologier, lyssnar på kunden och försöker tillgodose alla kundens behov. 

Handicap: +1.3

Medlem: Landeryds GK

Favoritbana: Österåkers GK, Öster by Stenson


HAMPUS STRINGBORN

Hampus främsta egenskaper som utprovare är att han är lyhörd, är korrekt och tydligt och ger kunden ett lugnt intryck. Det roligaste enligt honom är att se kundens golf ta ett nytt steg med klubbor som passar. 

Handicap: 1.6

Medlem: Norrköping/Söderköping Gk

Favoritbana: Bro Hof Stadium Course


ANDERS FRANÉN

Anders har jobbat som golftränare i 30 år. Han tycker att det är lika rogivande att reda ut ett eventuellt svingproblem på rangen som att i testcentret se till att kunden får rätt klubbor. Sen slipper man blåsten och kylan också, vilket är positivt.
– Jag älskar att göra kunden nöjd, säger han.
Hans bästa egenskaper som utprovare är att han ger ett lugnt intryck till kunden, som ibland kan vara lite stressad och nervös. 

Handicap: 3.9

Medlem: NorrköpingI/Söderköpings GK

Favoritbana: Palheiro Village, Madiera

Dormy Sundsvall

Antennvägen 12, Sundsvall


OLLE BRUSELL

Det Olle gillar bäst med att göra fittings är att hitta den perfekta matchen som gör golfen roligare för kunden – järnsetet eller drivern som blir precis rätt. Olles främsta kvalitet som utprovare är att han alltid är hungrig på ny kunskap som kan hjälpa kunden.  

Handicap: 5

Medlem: Öjestrand GC

Favoritbana: Försåker


VICTOR DAHL

Victor har mycket erfarenhet av att göra utprovningar och därtill stor kunskap. Han tycker om att få skapa skillnad för kunden och uppleva hur glada och nöjda de blir över resultatet.

Handicap: 2

Medlem: Sundsvalls GK

Favoritbana: Ullna G&CC 


VIKTOR JANZÉN

Som utprovare har Viktor en bra känsla för att få kunden att förstå varför vissa förändringar med utrustningen görs. Dessutom är han väldigt lyhörd. Enligt Viktor är det bästa med att göra fittings att kunna glädja kunden med att göra golf enklare och framför allt roligare. 

Handicap: 6

Medlem: Öjestrand GC

Favoritbana: Ullna G&CC

Dormy Helsingborg

Björkavägen 107


HAMPUS ANDERSSON

Hampus är lyhörd och pedagogisk och är bra på att förmedla information och hitta rätt klubbor för kundens behov. Det roligaste tycker han är möjligheten att få hjälpa fler golfare att hitta rätt utrustning och därigenom skapa mer glädje på banan. 

Handicap: +1

Medlem: Vasatorp GK

Favoritbanan: Torekov GK

FREDRIK ANDERSSON

Fredriks styrkor inom customfitting är att han alltid är ärlig mot kunden och lyssnar på kundens behov. Därtill har han nästan 10 års produktkunskap. Det roligaste är att med rätt utrustning se till att kunderna tycker golfen blir roligare. 

Handicap: 0

Medlem: Vasatorp GK

Favoritbana: -


DENNIS ENGLUND

En av Dennis stora styrkor som utprovare är att han har en bred kunskap inom svingteknik som han kan koppla till utrustningen. Han tycker det bästa med att göra fittings är att få hjälpa till att göra kunden till en bättre golfare genom bättre utrustning. 

Handicap: +0.8

Medlem: Allerum GK

Favoritbana: Visby GK

Dormy Arninge

Leverantörsvägen 7, Stockholm


MARTIN ELLGREN

Martins bästa egenskaper som utprovare är att han är lyhörd och pedagogisk. Han lyssnar till kundens egna idéer och behov kring sin utrustning. Enligt honom är det roligaste att ge alla typer av spelare en bättre och framför allt roligare golfupplevelse. 

Handicap: 3.2

Medlem: Sparren GK

Favoritbana: Bro Hof Stadium Course


JACK ALEXANDERSSON

Jack är bra på att lyssna på kunden och se behovet utifrån vad han eller hon söker i sina nya klubbor. Det roligaste med att göra fittings är att få träffa nya spelare och hjälpa dem att nå så bra resultat ute på banan som möjligt. 

Handicap: +2.5

Medlem: Djurgården IF Golfförening

Favoritbana: Carya GC, Turkiet


RASMUS COLLIN

Rasmus tycker att det roligaste med att jobba i testcentret är att han får jobba med något han har ett stort intresse för. Även att få se när det blir en stor förändring hos personen som provar ut. Hans största styrka som utprovare är att han är en golfnörd, han älskar att lära sig nya saker om golfutrustning och allt annat som har med golf att göra. 

Handicap: +1.4

Medlem: Österåkers GK

Favoritbana: Visby GK


MARCUS CEDERWALD

Marcus största styrka är att inte göra det för komplicerat. Han är bra på att få kunden att förstå varför de olika momenten görs. Enligt Marcus är det roligaste att alla golfspelare är olika, vilket gör att man alltid lär sig något nytt. 

Handicap: 1

Medlem: Vallentuba GK

Favoritbana: Barsebäck G&CC

Fanny Persdotter