Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Approach S42 Lyserød Garmin
Garmin

Approach S42 Lyserød

GPS-ure
4.5(81 anmeldelser)
discounted price2.199 kr.original price2.399 kr.
Tidligere laveste pris 2.159,10 kr.
-8%

Tag dit spil til næste niveau med Approach S42, et smartwatch med GPS til golf, som er udviklet til både at sænke din score på banen og blive båret med stil til hverdag.

Farve: Lyserød
  • Approach S42 Sort
  • Approach S42 Lyserød
  • Approach S42 Hvid
Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
Approach S42 Lyserød
discounted price2.199 kr.original price2.399 kr.

Beskrivelse

Garmin Approach S42 har en letlæselig farveskærm på 1,2” med touchfunktion, omkranset af en metalindfatning. Urets silikonearmbånd er fremstillet i letvægtsmateriale, så du nemt kan bære det uden at forstyrre dine sving. Desuden har det en Quick Release-lås, der gør, at du nemt kan udskifte armbåndet. S42 er en model, der passer lige godt, uanset om du har afsluttet en runde og er i klubhuset, eller om du skal videre i byen. 42.000 forudinstallerede baner med CourseView gør uret klar til anvendelse med det samme, og derefter kan du nemt opdatere uret via Garmins hjemmeside eller app – så du altid har den nyeste information lige ved hånden. Uret viser afstanden til forkant, midten og bagkant på greenen samt afstand til vandforhindringer, bunkere, doglegs og lay up-zoner. Funktionen for digitalt scorekort gør, at du nemt kan regne dine slag og point for runden sammen og derefter gemme dem og aflæse dem i Garmins golf-app. Garmin S42 har ud over golffunktionerne flere andre indbyggede sportsapps og aktivitetstracking, herunder aktivitetsindikator, vibrationsfunktion, kalorier, skridt og søvnmåling. Du kan vælge at parre uret med din mobiltelefon for at modtage e-mail, SMS og notifikationer direkte på uret, en funktion, der er perfekt på en golfrunde, så du kan opbevare mobiltelefonen i bagen og alligevel ikke gå glip af vigtige oplysninger. Genopladeligt batteri med en batterilevetid på 15 timer i GPS-tilstand og 10 dage i urtilstand. Vandtæthedsklassifikation 5 ATM (50 meter), hvilket gør, at du aldrig behøver at bekymre dig om regn eller vandforhindringer. Vægadapter medfølger ikke. Opladning sker med det medfølgende USB-kabel og kan sluttes til alle vægadaptere med USB-tilslutning. Vil du læse mere om Garmin Approach S42 og alle dets funktioner og sammenligne det med andre Garmin-modeller, så anbefaler vi et besøg på Garmins egen hjemmeside, hvor der findes masser af nyttige oplysninger, du kan studere nærmere.
Par dit Garmin-ur, CT10-sensorerne skal kobles sammen med kompatible Garmin-golfure for automatisk sporing af dit spil. Statistikken for hver kølle med en sensor installeret vises på dit ur, så snart du trækker den ud af bagen.
Garmin Golf-appen, Download den gratis app til en kompatibel smartphone, og få mere ud af din golfoplevelse gennem livepoint, automatisk scorekort og mulighed for at gennemgå al statistik i realtid under spillet samt efter runden. Konkurrer på toplister og mod venner på nogle af alle de forudindlæste baner. Anvend smartwatchfunktioner for aktivitetsmåling som f.eks. aktivitetsindikatorer, søvnovervågning, vibrationsadvarsler, kalorier og skridt, og registrer din dagsaktivitet for at hjælpe dig med at holde formen. Uret registrerer aktiviteter som gåture, løbeture og cykelture.
AutoShot, Med funktionen AutoShot spores dit spil automatisk, og udslagspladser samt længden på hvert identificeret slag langs banen registreres, så du kan analysere runden bagefter i Garmins app.

Produktoplysninger

  • FarveRose/Gold
  • Approved For Hcp RoundsJa

Anmeldelser

Andre købte også