Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
i525 - Stål Ping
Ping

i525 - Stål

Jernsæt
discounted price7.599 kr.original price8.999 kr.
-16%

Ping i525 er et letspilleligt jernsæt med et kompakt design. Køllehovedet er fyldt med teknologier for at øge de tilgivende egenskaber og boldhastigheden. Dette sæt passer til...

Udfør en custom fitting hver gang du køber dine golfkøller fra Ping.
Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
i525
discounted price7.599 kr.original price8.999 kr.

Beskrivelse

Ping i525-jernsættet har en slagflade, der er fremstillet i martensitisk ældnende stål med varierende tykkelse. Det gør den tynd og dynamisk for øget boldhastighed. Køllehovedet er konstrueret i 17-4 rustfrit stål og har Pings Hydropearl 2.0-belægning, som afviser fugt for at give konsekvente resultater i boldslaget. Ved hjælp af tungstensvægte i tå og hæl på køllehovedet holdes køllehovedet stabilt gennem boldslaget, hvilket øger de tilgivende egenskaber. Micromax-rillerne, som er tæt præcisionsfræsede, reducerer risikoen for flyers med de korte jern og hjælper med at bevare spin på de længere jern. For at give en blød følelse i boldslaget og en tiltalende lyd har Ping injiceret EVA-polymer, som er et skum, bag slagfladen. Det stilrene og kompakte design henvender sig til et bredt udvalg af golfspillere.
Blød følelse og kompakt design:, For at give køllen et tiltalende udseende har køllehovedet en bladlængde, offset og toplinje, der efterligner et præcisionsjern. Hydropearl 2.0-belægningen er mat og gør, at væde nemt afvises fra slagfladen, hvilket resulterer i konsekvente spintal. Et skum, EVA-polymer, er injiceret bag slagfladen og bidrager til en blød følelse i slaget.
Micromax-riller:, De præcisionsfræsede riller sidder tættere på hinanden, hvilket i gennemsnit giver 4 ekstra riller pr. kølle. Denne teknologi gør, at risikoen for flyers på de korte jern reduceres, og den hjælper med at bevare spin på de længere jern.
Slagflade i martensitisk ældnende stål:, Slagfladen er fremstillet i blødt martensitisk ældnende stål og har en varierende tykkelse, hvilket giver en høj trampolineffekt. I kombination med at slagfladen leverer den brede perimetervægtning, hvor en tungstensvægt er placeret i både hælen og tåen af køllehovedet, så får du et stabilt køllehoved gennem boldslaget, som genererer høj boldhastighed.

Produktoplysninger

  • KønHerre
  • SkaftStål
  • Club constructionForged

Standardskaft

Ping AWT 2.0
Ping AWT 2.0

Standardgrips

GP 360 Tour Velvet
GP 360 Tour Velvet

Lignende produkter

Missing translation for productPage.relateProductsMoreFromSeriesHeading