Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

Z-Star XV Hvid Srixon
Z-Star XV Hvid Srixon
Z-Star XV Hvid Srixon
Srixon

Z-Star XV Hvid

Tourbolde
price439 kr.
4 för 3

Srixon Z-Star ZX er en førsteklasses bold, der leverer spin og kontrol i verdensklasse. Sammenlignet med sin søstermodel Z-Star er XV-modellen opbygget med fire lag i stedet f...

  • Z-Star XV Gul
Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
Z-Star XV
price439 kr.

Beskrivelse

Ved hjælp af den nye ”Fast Layer DG”-kerne har Srixon nu kunnet fjerne et materiale i XV-modellen. Dette fører til en større kerne og højere boldhastighed. Spin Skin-belægningen på skallen er udviklet til at generere endnu mere spin ved greenen uden at påvirke den bløde følelse. Kompression: 102.
Skal med Spin Skin og SeRM, Et nyt forbedret og noget tykkere uretanhylster ”klistrer” sig bedre fast på bolden, hvilket øger friktionen og giver mere spin på de korte slag ind mod greenen.
Fast Layer DG-kerne, Den nye kerne har et centrum, hvor forskellen mellem blødt og hårdt materiale er mere tydelig, hvilket giver øget boldhastighed, og udkanten af kernen har et gradvist skift fra blødt til hårdt for at få mere spin ind mod greenen. Kernen er boldens motor, og takket være denne teknik behøver man ikke gøre kernen mindre, hvilket ellers sænker boldhastigheden.
338 Speed Dimple, Det nyudviklede dimplesystem med noget dybere dimples giver en penetrerende boldflugt, som ikke påvirkes af vinden på samme måde som med andre bolde.

Produktoplysninger

  • FarveVit

Lignende produkter

Missing translation for productPage.relateProductsMoreFromSeriesHeading