Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
ZX Utility Srixon
Srixon

ZX Utility

Utility-hybridjern
price1.999 kr.

Srixon ZX MKII Utility er den ultimative blanding af skønhed, tilgivende egenskaber og længde. Det passer udmærket til golfspillere, som søger et trygt alternativ til lange je...

Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
ZX Utility
price1.999 kr.

Beskrivelse

Srixon ZX MKII Utility er hurtig, blød og kraftfuld på samme tid. Smedet i blødt 1020 karbonstål med en hurtigere slagflade i smedet SUP10-stål for øget længde. Srixon ZX MKII Utility har en lidt bredere sål, men samtidig en tyndere toplinje for at smelte mere ind med jernene. Den giver samme kraft, men i en mindre form med samme tilgivende egenskaber som tidligere. Udhulede fordybninger på bagsiden af slagfladen maksimerer trampolineffekten for højere boldhastighed og øget længde i alle slag. Den hule konstruktion øger de tilgivende egenskaber, længden i slagene, kontrollen og giver en højere boldflugt fra både teestedet og fairway. Srixons patenterede V-formede sål glider lettere gennem græsset, hvilket fører til, at køllen taber mindre fart og påvirkes mindre af underlaget. Nu også med patenterede ”sole notches”, som forbedrer disse egenskaber yderligere.
Mainframe, Udhulede fordybninger på bagsiden af slagfladen maksimerer trampolineffekten for højere boldhastighed og øget længde i alle slag.
Tour VT-sålen, Den patenterede VT-sål fra Srixon er V-formet. Sålen glider let gennem græsset for optimal interaktion med turfen. Fordi den glider let gennem græsset, taber køllen minimal fart i boldslaget, og du får ensartede slag.
Arrcos, Køber du denne kølle, kan du bestille gratis Arccos-sensorer ved hjælp af en QR-kode på køllerne. Arccos-golfsensorer giver dig adgang til topmoderne teknologi til sporing af slag, som registrerer hver bold, du slår under en runde golf. Fra dit første drive til dit sidste put registrerer og analyserer Arccos data, hvilket giver dig uvurderlig indsigt i din præstation og en plan til at hjælpe dig med at forbedre dig.

Produktoplysninger

    Specifikationer

    ClubLoftLieLength
    2 Utility18°60.0°40.00"
    3 Utility20°60.0°39.50"
    4 Utility23°60.5°39.00"

    Standardskaft

    Nippon Pro Modus 120
    Nippon Pro Modus 120

    Standardgrips

    Tour Velvet 360 Black
    Tour Velvet 360 Black

    Lignende produkter

    Missing translation for productPage.relateProductsMoreFromSeriesHeading