Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
ZX7 Srixon
Srixon

ZX7

Drivere
price4.499 kr.

Srixon ZX7 MKII er en driver, der fokuserer på længde, til spillere, som har et samlet slagmønster. Driveren er vægtet i standardudførelse for at hjælpe spillere med nemmere a...

Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
ZX7
price4.499 kr.

Beskrivelse

Srixon ZX7 MKII-driveren er en driver, der fokuserer på længde. Med en mere kompakt, tillidsvækkende form og fuld justerbarhed. Det revolutionerende Rebound Frame-design med dobbelte flexzoner giver dig exceptionel energioverførsel fra kølle til bold for øget længde fra teestedet. ZX7 MKII er konstrueret til at generere lavere spintal og henvender sig til den bedre spiller med højere svinghastighed, som kan lide at arbejde lidt mere med bolden. Med to vægte kan du sætte driveren op til enten Draw eller Fade. Du kan også stille driveren om i loft +/- 1*, lie samt vinkel på slagfladen. Med ZX7 MKII får du total kontrol.
Rebound Frame, To individuelle flexzoner overfører endnu mere energi til golfbolden, hvilket leder til øget boldhastighed og længere slag. Det kan sammenlignes med, at slagfladen fungerer som en trampolin med fjedre som ben.
Star Frame Crown, En kompleks serie af forstærkninger i toppen gør det, der skal til for at få en ekstra tynd titaniumkrone og for at placere vægten der, hvor den bedst passer hver ZX MKII-spillers ideelle launch og spinegenskaber.
Variabel tykkelse, Et mønster med variabel tykkelse giver et højere COR-område over hele slagfladen. Denne unikke opbygning forbedrer, hvordan energi overføres ved boldtræf uden for sweet spot.
Arrcos, Køber du denne kølle, kan du bestille gratis Arccos-sensorer ved hjælp af en QR-kode på køllerne. Arccos-golfsensorer giver dig adgang til topmoderne teknologi til sporing af slag, som registrerer hver bold, du slår under en runde golf. Fra dit første drive til dit sidste put registrerer og analyserer Arccos data, hvilket giver dig uvurderlig indsigt i din præstation og en plan til at hjælpe dig med at forbedre dig.

Produktoplysninger

  • Headcover includedJa
  • Club characteristicsLow spinn

Specifikationer

LoftAdjustable loftLieLengthVolumeHand
9.5°Yes58.5°45.25"460 ccRH/LH
10.5°Yes58.5°45.25"460 ccRH/LH

Standardskaft

Project X HZRDUS Black Gen 4
Project X HZRDUS Black Gen 4

Standardgrips

Tour Velvet 360 Black
Tour Velvet 360 Black

Lignende produkter

Missing translation for productPage.relateProductsMoreFromSeriesHeading