Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

Boka din utprovning

Bagoptimering – Vad är det?

Du känner säkert till att du kan boka tid i vårt testcenter för en custom fitting där du skräddarsyr nya klubbor. Men även om nya klubbor är kul så är det inte alltid helt nödvändigt. Med en bagoptimering hos oss på Dormy så kan vi hjälpa dig att få ut det bästa av din nuvarande utrustning.

Vår välutbildade personal tillsammans med marknadens ledande launch monitor, TrackMan, analyserar klubborna du har i bagen idag och ser till så att dem presterar maximalt för just dig och din sving. Under en bagoptimering så tittar vi på alla klubbor du har med dig, mäter upp slaglängder och ser vilka behov som finns. Allt för att slagen du slår ska ge dig önskvärd höjd, bollflykt, spinn och distans när du sen kommer ut på banan.
Det kan handla om ett driverhuvud som behöver ställas in korrekt, vilken bounce på wedgar som lämpar sig bäst dig, vilka grepp du ska ha på klubborna, om din lie-vinkel på järnen är korrekt eller finns det några luckor längdmässigt som vi behöver täppa till?

Det finns mängder av korrigeringar som är möjliga att göra i efterhand under en bagoptimering. En timme kostar 600 kr och bokas på samma sätt som man bokar custom fitting. Efter en bagoptimering så kan dina klubbor behöva justeras av en klubbmakare i vår verkstad, du se aktuell prislista på ett sådant ärende här.