Du har 0 varer i din indkøbskurv.

Indkøbskurven er tom.

Varesum
  • Europas største golfvarehus
  • Websalg siden 1998
  • Prøv i 30 dage

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger


HVORFOR EN POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Dormy passer på dine personlige oplysninger. Vi tilstræber derfor altid at beskytte dine personoplysninger bedst muligt og overholder de til enhver tid gældende love og regler for beskyttelse af personoplysninger. Gennem denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger ønsker vi at informere dig om, hvordan Dormy behandler dine personoplysninger. Denne politik hjælper blandt andet dig som kunde med at forstå, hvilken type oplysninger Dormy indsamler, og hvordan de anvendes.

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger henvender sig til dig, som er medlem af vores medlemsprogram, Mit Dormy. Ud over denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder desuden vores almindelige betingelser for vores medlemsprogram, Mit Dormy.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dormy Golf & Fashion AB, org. nr. 556486-7637, med adresse Salamandervägen 29, 702 36 Örebro, Sverige, er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Dormy Golf & Fashion AB ejer alle Dormy golfvarehuse, Dormy Outlet, dormy.com (og øvrige landedomæner og relaterede domæner, peger på dormy.com) og dormypromotion.se og omtales i dette dokument under et som ”Dormy”, "vi", "os" og "vores".

Dormy har en fællers IT-infrastruktur, hvor alle forretningstransaktioner med tilhørende personoplysninger og databaser (”data”) håndteres og ejes centralt af Dormy. Dormy er således personoplysningsansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger og er derfor ansvarlig for, at dine oplysninger håndteres på en korrekt og sikker måde i overensstemmelse med relevant lovgivning.

PERSONOPLYSNINGER OM DIG, SOM VI BEHANDLER

Personoplysninger, som du har givet til os
Vi indsamler og gemmer oplysninger om dig, som selv giver til os. De oplysninger, vi indsamler og gemmer, er navn, postadresse og eventuel leveringsadresse, personnummer, e-mail og mobilnummer. Vi indsamler desuden oplysninger om dine køb som f.eks. oplysninger om købte varer, pris, dato og butik for købet samt eventuelle returer. Hvis du deltager i et arrangement eller kontakter vores kundeservice, indsamler vi også dine personoplysninger i den forbindelse. De ovennævnte oplysninger er vi nødt til at indsamle for at kunne leve op til vores forpligtelser over for dig som kunde.

Personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig
Når du handler hos Dormy, besøger dormy.se eller på anden måde interagerer med os, indsamler vi dine personoplysninger. Dormy behandler oplysninger om de varer, som du har købt, klikket på eller lagt i din indkøbskurv. Vi behandler desuden oplysninger om din købshistorik, dine købsmønstre og dine præferencer som kunde hos os. Vi behandler også sprogindstillinger, geografisk information og andre data, som vi får i forbindelse med dit besøg på dormy.com/dk.

Personoplysninger, som vi har indsamlet fra tredjepart
I tilfælde, hvor vi ikke har komplette personnumre, vil Dormy tilføje disse oplysninger via en ekstern leverandør for at sørge for en sikker identifikation. For at muliggøre en god kunde- og registervedligeholdelse for vores medlemmer i Mit Dormy indhenter Dormy med jævne mellemrum adresseoplysninger fra den svenske stats personadresseregister (SPAR), som er en alment tilgængelig kilde.

HVORDAN ANVENDER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at kunne bestemme din identitet og opdatere dine adresseoplysninger
  • Kontrol af din alder ved e-handel eller ved medlemskab af Mit Dormy
  • Håndtering af din konto hos Mit Dormy
  • For at kunne give dig oplysninger om og behandle dine køb på dormy.se, f.eks. ordrebekræftelser, leveringsoplysninger, leverancer og garantisager.
  • For at kunne levere dine køb på dormy.com/dk til din angivne adresse
  • Ved delbetaling eller kredit og køb på dormy.com/dk sendes dine oplysninger til Kreditföretaget og samarbejdspartnere for betalingsløsningen på dormy.com/dk
  • For at kunne tilbyde digitale kvitteringer for dine køb
  • For at kunne sende nyhedsbreve og anden markedsføring til dig
  • For at kunne indsamle og analysere oplysninger om dine køb, som vi bruger som grundlag for tilbud samt markedsføring af både generel og målrettet art
  • For at forbedre vores kommunikation, service, produkter og tjenester
  • For at kunne tilbyde fordele i forbindelse med dit personlige medlemskab
  • For at kunne tilpasse dormy.com/dk til din adfærd og dine præferencer
  • For at kunne besvare dine spørgsmål
  • Invitere til begivenheder og arrangementer
  • Kundeundersøgelser
  • Til følgende formål behandler vi dine personoplysninger for at efterleve en juridisk forpligtelse: Dormy behandler oplysninger om dit køb for at efterleve krav i henhold til for eksempel bogføringslovgivningen og forbrugerkøbslovgivningen.
  • Hvis du ikke giver os dine personoplysninger, har vi ikke mulighed for at leve op til vores aftale eller opfylde vores forpligtelser i forhold til dig.

 

DET LEGITIME GRUNDLAG FOR VORES BEHANDLING

Behandlingen af personoplysninger i Mit Dormy sker med den legitime grund, at Dormy skak kunne leve op til en aftale. Aftalen omfatter dels køb i sig selv og dels aftalen om medlemsbetingelserne, som giver både rettigheder og pligter til parterne. Som medlem har du til enhver tid ret til at forlade Mit Dormy ved at give besked om dette, hvorved behandlingen, som vedrører personoplysninger i forbindelse med medlemsfordele, profilering og pligter, ophører. Der findes flere oplysninger i afsnittet Mine rettigheder.

I en kort periode, efter at du har forladt Mit Dormy, kan personoplysninger for individuelle køb behandles på grundlag af interesseafvejning.

Hvad angår behandling af personoplysninger for at efterleve krav, som for eksempel bogføringslovgivningen, momslovgivningen og forbrugerkøbslovgivningen stiller, er det retslige grundlag for behandlingen en juridisk forpligtelse.

DIREKTE MARKEDSFØRING OG PROFILERING

Direkte markedsføring
Dormy behandler dine personoplysninger til brug for markedsføringsformål. Dine oplysninger kan blive anvendt til direkte markedsføring, nyhedsbreve, kundeundersøgelser samt til statistiske formål og kan anvendes til forsendelser via post, e-mail og SMS til dig, indtil du afregistrerer din konto eller tilbagekalder dit samtykke. Du kan til enhver tid tilpasse, hvilke kanaler du ønsker, at Dormy skal kontakte dig gennem, i dine indstillinger på dormy.se eller ved at kontakte kundeservice. Afsenderen for forsendelser er Dormy golf & Fashion AB.

Profilering
Dormy behandler dine personoplysninger for at analysere din købshistorik, dit købsadfærd og din adfærd på dormy.se med det formål at få mere viden om dig som kunde og om vores kunder i almindelighed samt for at kunne forbedre vores tilbud (profilering). Med samme formål vil vi muligvis også behandle eventuelle personlige ønsker eller præferencer, som du har oplyst os om, f.eks. oplysninger om, at er interesseret i en speciel varekategori. Dette gør vi ved at analysere, hvilke køb du tidligere har foretaget, og hvilke varer du har set på eller lagt i indkøbskurven på dormy.se. På grundlag af disse oplysninger sender vi målrettede budskaber til dig. Ved at give dit samtykke til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger godkender dig også profilering af dine personoplysninger.

HVEM KAN FÅ ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger vil ikke blive overført eller solgt til tredjepart i reklameøjemed. Dine personoplysninger kan dog blive videregivet til tredjepart (personoplysningsassistance), hvis dette kræves for at levere tjenester til dig, for eksempel til leverandører for at håndtere transporten af bestilte produkter og i forbindelse med distribution af tilbud. Vi videregiver også dine personoplysninger til tredjepart med henblik på opdatering og tilføjelse af oplysninger fra folkeregisteret.

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende:

  • Leverandører af IT-systemer inden for udvikling og support. Disse virksomheder leverer tjenester, tekniske løsninger og platforme til Dormys medlemsprogram.
  • Leverandører af adresseoplysninger. Dormy anvender en autoriseret leverandør til automatisk hentning og opdatering af dine adresseoplysninger hos folkeregisteret
  • Samarbejdspartnere, som håndterer betaling. For at håndtere betalinger, som foretages af Dormys kunder, benytter vi os af leverandører for at garantere sikre betalingsløsninger.
  • Vi sender kun de oplysninger, som er nødvendige.
  • Når du er medlem af Mit Dormy, videregiver vi ikke dine personoplysninger til andre samarbejdspartnere eller organisationer. De tilbud, du får som medlem af Mit Dormy, har altid Dormy som afsender og under vores fulde kontrol.

 

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Dormy tager de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der kræves i henhold til loven, for at sikre, at dine personoplysninger ikke manipuleres, går tabt eller ødelægges eller at uautoriserede personer får adgang til dem. Vores sikkerhedsrutiner ændres løbende i takt med den teknologiske udvikling.

HVOR OPBEVARES DINE OPLYSNINGER?

Dormy opbevarer alle personoplysninger, som indsamles fra dig, inden for EU og EØS. Vi videregiver ikke personoplysninger til tredjepart ud over i situationer, hvor dette er et krav, som følger af en lovmæssig forpligtelse, eller for at leve op til vores forpligtelse over for dig som kunde. Der findes flere oplysninger i afsnittet "Hvem kan få adgang til dine personoplysninger".

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Når du giver dine personoplysninger til Dormy, giver du dit samtykke til, at Dormy registrerer og gemmer køb og behandler de afgivne oplysninger med de ovennævnte formål.

Vi behandler aldrig dine personoplysninger i længere tid, end hvad der er tilladt i henhold til gældende lov, forordning, praksis eller myndighedsbeslutning. Data kan for eksempel opbevares længere, hvis dette kræves af forbrugerkøbslovgivningen eller bogføringslovgivningen. Personoplysningerne opbevares og behandles i Dormys IT-system. Som medlem af Mit Dormy gemmes dine personoplysninger, så længe du er medlem hos os. Oplysninger om dine køb gemmes dig kun i 60* måneder efter det seneste køb. Du kan til enhver tid kontakte os og afslutte dit medlemskab og bede os om at slette dine personoplysninger.

*Årsagen til, at vi opbevarer oplysninger om dine køb i 60 måneder efter seneste køb, er, at vores produkter er udvalgsvarer med længere livslængde. For at hjælpe dig med den bedste service også efter dit seneste køb har vi valgt denne tidshorisont.

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og blandt andet få oplysninger om, hvilke personoplysninger der findes opbevaret hos os, formålet med behandlingen af disse personoplysninger, de modtagere eller kategorier af modtagere, til hvem personoplysningerne er blevet eller vil blive videregivet, den planlagte periode eller kriterierne for at bestemme, i hvilken periode personoplysningerne vil blive opbevaret. Du kan kontakte vores kundeservice på adressen nedenfor og bede om at få oplysningerne sendt via post eller e-mail. Af hensyn til din sikkerhed sendes disse oplysninger kun til din folkeregisteradresse eller den angivet e-mail i vores kundedatabase.

Hvis du mener, at de personoplysninger, som Dormy har behandlet, er forkerte eller er blevet behandlet i strid med relevant lovgivning, har du også ret til at anmode om, at disse personoplysninger rettes, blokeres eller slettes. Det gør du ved at kontakte vores kundeservice. Dormy er i visse tilfælde lovmæssigt forpligtet til at behandle dine personoplysninger, selvom du har anmodet om at få dem slettet.

Hvis du er medlem af Mit Dormy, kan du til enhver tid tilbagekalde eller ændre de samtykker, du har givet, eller afvise yderligere kommunikation via www.dormy.com/dk eller ved at kontakte kundeservice. Hvis du har givet samtykke til Dormy vedrørende Dormys behandling af personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde et sådant samtykke ved at kontakte vores kundeservice eller ved at logge på Mit Dormy på www.dormy.com/dk. Dormy har dog ret til at fortsætte med at behandle dine personoplysninger i det omfang, hvori det er nødvendigt for at kunne leve op til vores forpligtelser over for dig som aftalepart.

Hvis du ønsker at få de personoplysninger, du har afgivet, overført for at kunne anvende dem et andet sted (dataportabilitet), beder vi dig kontakte Dormy.

Hvis du mener, at dine personoplysninger er blevet behandlet i strid med gældende lovgivning, har du altid ret til at klage til datatilsynet.

LINKS TIL ANDRE SIDER

På dormy.com og dormypromotion.se kan der forekomme links til eksterne websider, som Dormy ikke har bestemmende indflydelse på. De er ikke omfattet af denne politik.

KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, eller hvis du vil overføre dine oplysninger, skal du kontakte dataskydd@dormy.se. I forbindelse med håndtering af personoplysninger kan du også tale med datatilsynet, som er tilsynsmyndighed for denne håndtering.
Adresse:
Dormy Golf & Fashion AB
Salamandervägen 29
702 36 Örebro
info@dormy.se

Tlf: 0200-75 11 22
Disse betingelser er etableret af Dormy og gælder fra og med 15.03.2019.